Inchiriere limuzina pentru nunti

Vrei sa te simti cu adevarat rasfatat si sa fii tratat regeste in cea mai importanta zi din viata ta? Iti doresti ca ziua nuntii tale sa fie cu adevar speciala si fiecare detaliu sa fie spectaculos? Iti imaginezi iubita coborand precum o printesa din cea mai frumoasa limuzina?

poza limuzina


Clinchetul cupelor de sampanie te vor duce intr-o lume de poveste in care existi decat tu si mireasa ta.

 

  • Noi avem rezolvarea tuturor acestor probleme. Nu trebuie decat sa apelezi la ajutorul nostru. Te vom insotii pas cu pas in cea mai importanta zi din viata ta. Vom fii alaturi de tine in drumul catre mireasa, apoi catre Biserica si restaurant, si de ce nu,...te vom insotii la aeroport, spre luna de miere.

poza limuzina

Nu lasa o ocazie unica sa treaca fara a ramane in memorie ca ceva deosebit si unic.

 

Iti garantam o ambianta de lux, un spatiu privat si romantic atat pentru voi, proapetii casatoriti cat si pentru nasi. Alaturi de noi nunta ta va deveni un vis.

 

Sfaturi pentru o nunta perfecta

Cum ar fi nunta fara limuzina parcata in fata casei, asteptand mireasa, apoi prin oras catre Biserica si restaurant.

poza limuzina

Imaginea limuzinei este inevitabil legata de fastul nuntii. Niciunde, sentimentul unui spatiu privat pentru cei doi miri si nasi, nu este mai intens.


Spatioasa, dotatata cu instalatie audio-video de ultima generatie, sampanie si geam despartitor privat, limuzina face din nunta ta cel mai fastuos moment.

poza limuzina
Vei privi peste ani pozele si filmarile de la nunta si te vei felicita pentru alegerea facuta.